Hotell Pien i Umeå, hitta information, priser och bilder på hotellet och våra rum.och boka rum

BOKA RUM

Alltid lägst pris och gratis parkering på hotellpilen.se eller på +46(0)90141460 

Boka Online Sök Bokning


Tel. +46 (0)90 14 14 60

 För offertförfrågan kontakta oss på bokning@hotellpilen.se

Rum

Hotell Pilen har 23 rum med totalt 36 bäddar, alla rum med sin egen unika charm och prägel. Tolv av våra rum är varsamt nyrenoverade, Sex nya enkelrum med delad dusch och toalett tillkom 2006, tre nya enkelrum och ett nytt dubbelrum tillkom sommaren 2009. Samtliga rum har gratis internetuppkoppling.

Enkelrum

I våra enkelrum har vi med omsorg valt textiler, färger, sängar och möbler för att skapa en varm känsla. Samtliga rum har internetuppkoppling, skrivbord, de vanligaste tv-kanalerna samt vattenkokare. Åtta av våra enkelrum erbjuder toalett och dusch på rummet. I övriga enkelrum ligger toalett och dusch i direkt anslutning till rummet. Man delar dessa faciliteter med maximalt två andra gäster, naturligtvis finns morgonrock på rummet så man behöver inte klä sig för att gå emellan.

Dubbelrum

Samtliga av våra dubbelrum har genomgått en varsam restaurering där vi försökt att bevara den charm och värme som skapats under den tid sedan hotellet uppfördes i början av förra seklet. Samtliga rum har internetuppkoppling, skrivbord, de vanligaste tv-kanalerna samt vattenkokare. Alla dubbelrum, utom ett, har toalett och dusch på rummet.

3-bäddsrum

Är ni en familj eller fler än två har vi även rum med sköna sängar för tre. Samtliga rum har internetuppkoppling, skrivbord, de vanligaste tv-kanalerna samt vattenkokare. Dessa rum har dusch och toalett på rummet. 

Familjerum

För den lite större familjen, företaget eller för er som vill ha större ytor så erbjuder vi ett nyinrett familjerum med dubbelsäng och bäddsoffor som sammanlagt utgör fem sovplatser. Rummet är utrustat med eget kök, stor egen balkong samt egen toalett och dusch. 

Hotell     Pilen Pilgatan 5, 903 31 Umeå     Tel. 090 - 14 14 60      Epost: info@hotellpilen.se